Kampinformationer om Rebæk Søpark - Bergsøe

Rebæk Søpark - Bergsøe

2 - 0

(2. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 29/9-2013 kl. 14:00

Spillested: Rebæk Søpark

Dommer: Jesper N. Kristensen

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
151 - 0: Scoring af Thomas Søndergaard Kristensen (Rebæk Søpark)
302 - 0: Scoring af Jonas Nørskov Strange (Rebæk Søpark)

Deltagere

Rebæk Søparks referat fra kampen

En solrig efterårsdag var kulisse for opgøret imod Bergsøe Kollegiet, der inden dagens kamp var sikre på at rykke ned, men vi havde tidligere spillet 2-2 imod dem, så modstanderen skulle ikke undervurderes.

Dagens startopstilling bestod af Jæger, Áki, Ronny, Charlie, Lycke, Lohse, Guttor, Theis, Jogge, Thomas og Jonas. Ivan, Søren, Emil og Steffen var på bænken.

Vi startede kampen med 11 spillere imod deres 10, da ikke alle var mødt op. Derfor sad de lyserøde vestegnsdrenge indledningsvis på opgøret, hvor der var fint spil og spillet foregik oppe på deres banehalvdel.
Der bliver forsøgt med nogle langskud, men de efterlader lidt tilbage at ønske. Cirka 15 minutter inde i kampen forsøger Thomas sig fra distancen, hvor et relativt ufarligt forsøg bliver fumlet i mål af Bergsøes målmand, der mildt sagt så noget skidt ud i situationen. 1-0 til Rebæk.

Vestegnsdrengene bevarer kontrollen efter føringsmålet, og Jonas løb utrætteligt oppe i angrebet, hvor han erobrede mange bolde højt oppe. På et tidspunkt kommer han i clinch med en spiller, der falder over bolden og får lagt armen på den. Det takserer dommeren til et straffespark, som Jonas selv eksekverer.
Køligere end Kim Christofte anno ’92 triller Jonas bolden i målet, mens han sender målmanden til den forkerte side. 2-0 til Rebæk.

Derudover var der også et par store chancer til Lohses pande, men han misbrugte på det skammeligste, og RSK må gå til pausen med en 2-målsføring.
I 2. halvleg overlades initiativet til Bergsøe, men de kommer ikke rigtig frem til noget, og Jæger brugte i stedet tiden på at se godt ud i solens stråler. De fik dog sendt et par bolde i dybden, men det var ikke noget, RSK’s solide defensiv ikke kunne håndtere, hvor Áki havde en god dag på kontoret.
De lyserøde vestegnsdrenge får et par friløbere og nogle chancer, men skarpheden manglede, når det gjaldt. I stedet fik Bergsøe tilkæmpet sig et halvhundrede hjørnespark, som ikke volder de store problemer. Sidst i kampen får deres kaptajn dog headet bold i en blød bue over Jæger, men Søren får clearet bolden på stregen.

2. halvlegs mest dramatiske episode udspillede sig ved, at Steffen bliver flæsket på midten af banen. Dommeren kalder fordel, og efter bolden er død, koster det tackleren et gult kort. Han bruger dog et mindre pænt sprog overfor dommeren, og det gule kort bliver vekslet om til et rødt kort. Bergsøe får yderligere et kort, og da de er to mand i undertal, overlades spillet til RSK. Der sker dog ikke mere i resten af kampen, og RSK vinder 2-0 og deres fjerde sejr i streg.

Seneste kampe

Rebæk Søparks seneste 5 kampe inden denne:

3 - 0 hjemme mod Villum Kann
2 - 1 hjemme mod William Demant
2 - 1 ude mod Villum Kann
1 - 3 ude mod Kampsax
0 - 5 hjemme mod RHK

Bergsøes seneste 5 kampe inden denne:

0 - 2 ude mod William Demant
0 - 5 hjemme mod Nordisk
0 - 2 ude mod RHK
4 - 1 hjemme mod Mønten
2 - 4 hjemme mod Villum Kann
Carlsberg Sport logo