Kampinformationer om Nybrogaard - Herlev

Nybrogaard - Herlev

5 - 1

(Pokalkamp)

Kampstart: Tirsdag d. 8/6-2004 kl. 19:00

Spillested: Vadgård Skole

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
151 - 0: Scoring af Christiano (Nybrogaard)
252 - 0: Scoring af Jens Theilmann (Nybrogaard)
613 - 0: Scoring af Christiano (Nybrogaard)
654 - 0: Scoring af Christiano (Nybrogaard)
755 - 0: Scoring af Snorri Arnason (Nybrogaard)
XXX - X: Måloprettelse ikke foretaget

Deltagere

Nybrogaards referat fra kampen

Kvartfinale i pokalturneringen, Nybrogård mod Herlev. Det var Nybrogaards første kamp i år mod et første divisionshold, derfor var vi lidt spændte på hvor stærke de ville være, godt nok ligger Herlev i bunden af 1 division men alligevel…

Selvom jeg har forsøgt at fortrænge det, tror jeg at Nybrogaard indkasserede to nederlag til Herlev sidste år, hvor (næsten) alle mål blev scoret på indlæg til feltet efterfulgt af hovedstød. Med det i tankerne havde coach og coach kun udtaget spillere til holdet der målte over 1,87 m, desuden havde man trænet 3-4 gange om ugen 4 uger op til kampen med indlægstræning, så forarbejdet var gjort grundigt.

Nybrogaard stillede endnu en gang næsten med stærkest opstilling, og endnu en gang var der tilskuerrekord på DTU stadion. Desværre var overtallet af tilskuerne fra Herlev (sejt på udebane) hvilket undertegnede fik at mærke da jeg snublede efter at være blev sparket over foden og fik frispark… ”øvv, buuh dommer vi kan da ikke gøre for at han ikke kan stå på sine egne ben”

Fra starten af kampen var det Nybrogaard der havde overtaget i kampen, og for første gang, lykkedes det rigtig godt at få spillet bolden rundt på midtbanen, frem for at losse bolden frem, hvilket resulterede i mange rigtig gode og velspillede angreb. Første mål faldt efter ca. 20 min. Christian blev fældet i målfeltet og fik straffe, hvorefter han selv scorede på straffesparket. Selvom Herlev holdt fast og spillede godt fodbold, var det stadig Nybro dominans og det skulle også være Nybro der kom foran 2-0 før pausen med jens som målscorer.

I pausen blev 4 spillere skiftet ud, hvilket man kunne frygte ville give lidt omstillingsproblemer i 2 halvleg, det var da også tilfældet.

Herlev kom som lyn og torden i starten af 2 halvleg og de var flere gange ved at komme tæt på en scoring, men en stærk deffensiv holdte nullet (foreløbig) Endnu en gang var det Nybro der kom på måltavlen og endnu en gang var det Christian 3-0. Dette lagde en dæmper på Herlevs spil og Nybro havde endnu en gang overtaget. Christian scorede endnu en gang, til 4-0, og sikrede sig topscorerposten i turneringen (med pokalkampe) .

Desværre kunne Nybro ikke holde nullet, en af Herlevs midtbanespillere driblede forbi 3-4 spillere (sorry) og kunne score til 4-1, ikke helt ufortjent da Herlev havde flere gode chancer og spillede en god kamp.

Sidste mål blev scoret af Snorri, efter et perfekt indlæg af David, headede Snorri bolden i fjerneste hjørne uden chance for målmanden. 5-1.

Stemmerne på kampen spiller, fordelte sig således Søren 1, Jacob P 2, Tore 3, Thomas 3, Christian 3 og Anders F 3.

Jeg siger tak for en kanon holdindsats, efter min mening vores bedst spillede kamp i år.

Tore LindeSeneste kampe

Nybrogaards seneste 5 kampe inden denne:

3 - 0 ude mod Viggo Jarl
2 - 1 ude mod DGK
4 - 3 hjemme mod Kampsax
3 - 0 hjemme mod Lautrupgård
4 - 2 hjemme mod DGK

Herlevs seneste 5 kampe inden denne:

0 - 4 ude mod Bergsøe
2 - 5 hjemme mod POP
1 - 3 ude mod Rebæk Søpark
0 - 1 hjemme mod Grønjord
3 - 0 ude mod Viggo Jarl
Carlsberg Sport logo