Kampinformationer om William Demant - Bergsøe

William Demant - Bergsøe

0 - 7

(Pokalkamp)

Kampstart: Fredag d. 14/5-2004 kl. 18:00

Spillested: DTUs baner

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
110 - 1: Scoring af Niclas Rasmussen (Bergsøe)
190 - 2: Scoring af Lars Olsen (Bergsøe)
240 - 3: Scoring af Niclas Rasmussen (Bergsøe)
250 - 4: Scoring af Claus Jørgensen (Bergsøe)
600 - 5: Scoring af Kenneth Brun Nielsen (Bergsøe)
790 - 6: Scoring af Lars Olsen (Bergsøe)
800 - 7: Scoring af Lars Olsen (Bergsøe)

Deltagere

Bergsøes referat fra kampen

Efter en yderst nedslående kamp mod POP havde Bergsøeholdet givet hinanden hånden på, at modstanderen i den første pokalkamp, WDK/VKR, skulle udspilles og en storsejr hives i land. Bergsøe satte sig da også på kampen fra første fløjt og chancerne udeblev heller ikke.

Efter 11 minutter kanonerede Niclas ”jeg har vel nok verdens hårdeste skud” Rasmussen bolden i kassen bag en sagsløs målvogter. Det skal her siges at inden da havde Bjørn ”jeg vil ikke score” Buch allerede haft nogle store chancer, som han selv sagt havde valgt enten at skyde forbi eller på træværket. Heldigvis for Bergsøe var der andre til at tage over og Lars O lagde efter et flot gennemspillet angreb bolden ind bag målmanden til 2-0. Herefter havde WDK/VKR deres eneste mulighed på et langskud, men Stephen viste sit store overblik og lod den overlegent ramme stolpen og gå i spil igen.
Med sin anden scoring efter 24 minutter viste Niclas ”denne gang skød jeg om muligt endnu hårdere” Rasmussen, at han var på vej ud af sin scoringskrise. Også denne scoring blev i vanlig stil banket eftertrykkeligt i kassen. I det efterfølgende angreb lagde Morten And en lang aflevering op i feltet, og da hverken forsvaret eller målmanden lod til at ville have bolden, lagde Claus den elegant i nettet: 4-0. Dermed var kampen reelt afgjort og resten af halvegen blev en rodet og uskøn affære. Dog havde Bjørn ”jeg har jo sagt jeg ikke vil score” Buch op til flere chancer der i flot stil blev brændt. Derfor valgte trænerne klogeligt at skifte samme spiller ud i halvegen og få nogle friske ben ind.

2. halveg startede som 1. halveg sluttede med løst og rodet spil fra Bergsøeholdets side. Der var reelt set kun et hold på banen da modstanderen allerede havde givet op, og mange længtes vel også efter at komme hjem og se det royale bryllup....
Det viste sig hurtigt at Jesper ”jeg er solidarisk med Bjørn” Gerved i pausen tilsyneladende havde valgt at vise Bjørn sin sympati og også brænde sine chancer, selvom det i mange tilfælde så ud til at være sværere end at score. Af uransagelige årsager blev Bjørn skiftet ind igen, men pausen havde ikke hjulpet og han fortsatte bravt med at brænde sine utallige chancer.
Midt i halvegen beslutede Bergsøe at det alligevel ville være flovt ikke at score i anden halveg, men at det lige skulle blive Kenneth ”jeg er bedst til at skyde forbi” Brun Nielsen havde de færreste nok ventet. Det skyldtes dog nok at han fik lov til at tackle bolden i stedet for at skyde til den.
I de døende sekunder gik Lars O forrest og bragede to kasser ind, hvoraf den ene flot blev helflugtet op i krydset med venstrepoten.
Så efter en ikke særligt sindsoprivende kamp kunne Bergsøeholdet gå fra banen med en fortjent sejr på 7-0.

Seneste kampe

William Demants seneste 4 kampe inden denne:

3 - 8 ude mod Lautrupgård
0 - 4 ude mod Nybrogaard
1 - 3 hjemme mod Lautrupgård
1 - 4 hjemme mod Viggo Jarl

Bergsøes seneste 5 kampe inden denne:

0 - 4 hjemme mod POP
1 - 0 ude mod Herlev
4 - 2 ude mod Rebæk Søpark
3 - 1 hjemme mod Grønjord
1 - 1 ude mod Otto Mønsted
Carlsberg Sport logo