Kampinformationer om Kampsax - Rebæk Søpark

Kampsax - Rebæk Søpark

2 - 1

(Pokalkamp)

Kampstart: Onsdag d. 12/5-2004 kl. 18:30

Spillested: DTUs baner

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
101 - 0: Scoring af Jan Gregersen (Kampsax)
152 - 0: Scoring af Morten Meldgaard Lerche (Kampsax)
XXX - X: Måloprettelse ikke foretaget

Deltagere

Kampsaxs referat fra kampen

Pokalkampen mellem Kampsax og Rebæk Søpark var en tæt og intens kamp. Rebæk pressede kampsax godt ned i de bagerste rækker i 1. halvleg, men alligevel var det Kampsax, der fik scoret det 1. mål på en kraftfuld halvflugter af Kampsaxs forstopper. 1. halvleg endte 1-0, hvilket kampsax kunne takke deres målmand for, efter flere super redninger.

I 2. halvleg kom kampsax mere med i spillet og skabte flere og flere chancer, og Rebæk måtte skuffende se dem komme bagud 2-0 efter en god kontra af kampsax.

Rebæk kæmpede tappert videre og endelig gave det stabile spil fra Rebæk Bonus. Et vel planlagt hjørne tvang 2 af kampsax forsvarsspillere ud til hjørne flaget, med lige lidt hjalp det. Bolden blev lagt indover, dansede lidt på hovederne af kampsax spillere og Rebæk spiller og et sidste hovedestød loppede bolden over målmanden. 2-1.

Rebæk så mulighed og satte alt ind på en udligning de sidste 10 min. Hvilket resulterede i en pludselig 3 mod 1 situation på Rebæks banehalvdel, og kun pågrund af fornemt overblik af Rebæk-forsvarspilleren, kunne dommeren fløjte offside istedet for at fløjte til 3-1.

Kampsax satte derefter i stabil diffensiv, men presset blev ikke mindre fra Rebæk og de sidste minutter var en gyser. MEN kampen endte 2-1 til kampsax, hvilket ikke helt kan påstås at være fortjent, men chancerne var der i hele anden halvleg til Kampsax, derfor ville en sejr heller ikke være fortjent på Rebæks hylde.
En spændene kamp, der engentlig fortjente at blive afgjort på straffe.

Seneste kampe

Kampsaxs seneste 5 kampe inden denne:

2 - 2 ude mod Studentergaarden
3 - 2 hjemme mod Egmont
4 - 0 hjemme mod DGK
0 - 2 ude mod POP
1 - 3 ude mod Grønjord

Rebæk Søparks seneste 5 kampe inden denne:

4 - 0 hjemme mod Otto Mønsted
2 - 4 hjemme mod Bergsøe
1 - 1 ude mod POP
0 - 3 ude mod Nybrogaard
2 - 3 hjemme mod Herlev
Carlsberg Sport logo