Kampinformationer om Otto Mønsted - Herlev

Otto Mønsted - Herlev

0 - 1

(1. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 18/4-2004 kl. 18:00

Spillested: Bavnehøj Idrætsanlæg

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
200 - 1: Scoring af Kave "ALT MULIG MANDEN" (Herlev)

Deltagere

Otto Mønsteds referat fra kampen

OMK Nonstars – Herlev 0-1

Overskriften indikerer hvor skandaløs kampen var. I alle mine kampe som Nonstarsspiller er dette første gang, holdet går fra banen uden at have scoret. Og det endda i en kamp som ikke blot var forårspremiere, men som også tiltrak over 30 tilskuere. Flovt er der ord der ligger mest naturligt for, når nederlaget skal beskrives. Flovt, men også uheldigt.

Nonstars stiller, efter tabet af angrebsfænomenet Haren og i det midlertidige fravær af målmandslegenden Niller, med følgende opstilling: Thyge, Kåre, Rune, Thomas (debut), Thorbjørn, Rasmus 206, André, Lars, Rasmus 815, Andreas 601 og Jesper 309. På bænken finder vi den rutinerede Kristian og Christoffer, der senere i kampen får debut i den himmelblå trøje.

Kampen starter som forventet med Nonstars som det dominerede hold. Englene fra Enghave ønsker tydeligvis at bevise, at sidste sæsons sølvmedaljer ikke var et udslag af Fætter Højben mentalitet og mafiøse forbindelser. Desværre formår angriberne ikke at bryde igennem det godt organiserede Herlev forsvar på slagkraftig vis. Kun enkelte halve chancer bliver det til i kampens indledende fase. Ligeledes har Herlev det også svært overfor Nonstars velorganiserede forsvar. Dog må den måske langtidsvikarierende målmand Tyge flere gange sparke væk på tilbagelægninger, der hopper og danser over den bulede bane, så de får en Fred Astair in action til at ligne en sovende Christoffer Reeve. Tyge mestrer dog en hvis teknik, og kun en enkelt gang i anden halvleg går det galt. Dog uden alvorlige konsekvenser til følge.

Halvvejs inde i første halvleg går det op og ned, mest ned for Nonstars, da Herlevs indskiftede, mørklødede angriber for lov at bryde igennem. Thorbjørn når ikke tilbage efter en takling uden for feltet, og bolden triller lige så sagte mellem benene på en sparkende Rune. Herlevs egen Nihat placerer bolden ved nærmeste stolpe uden chance for Tyge, der desværre ikke får kastet sig ned i skuddet. Jubel blandt de røde djævle og græmmelse hos de himmelblå, der dog straks kan høre de opildnende tilråb og støtteerklæringer fra de godt besatte tilskuerrækker.

Kristian kommer ind på midten i stedet for en godt spillende, men tilsyneladende småskadet Peter André (Det er da alt for sjovt. Lad os skrive det på et glas!), der dog hurtigt returnerer. Christoffer får debut, da han afløser Thorbjørn, Nonstars defensivt orienterede Cannigia, på forstopperpladsen. Stoffer har dog aldrig prøvet at spille 11-mands før, hvilket i starten fører til en række misforståelser. Siden bliver han dog bedre og bedre. Fyrtårnet rager ikke bare godt op i landskabet, men bliver også et lysende eksempel hvordan man som debutant takler situationen bedst muligt.

Første halvleg rinder ud med solidt overtag til Nonstars, der dog må se både Jesper Teenlesbo og Rasmus ”Der Führer” Kyhn brænde store chancer på den knoldede bane. I pausen er der enighed blandt Nonstars om at trække sig let tilbage for at lokke Herlev lidt frem. Man håber at dette vil skabe plads til bl.a. Jespers hurtige løb, hvilket dog ikke bliver tilfældet, da Nonstars glemmer aftalen hurtigere end Dansk Folkeparti glemmer ordet anstændighed. Det fører til, at anden halvleg bliver en gentagelse af første. Endda med et endnu større pres fra Englenes side i den periode, hvor Herlev er en mand i undertal. Mål kommer der ingen af, og Herlevspillerne kan juble over en overraskende sejr, imod et hold der slog dem 13-1 i en træningskamp i vinter. Nonstars kan blot takke de dejlige fans, og håbe på mere held og bedre spil i næste uge mod Hjortespring.

Man of the Match stemmerne falder som følger: Lars 4, Stoffer 3, Kåre 3, Pete 2 og Rune, Thyge, Thorbjørn 1 hver.

Tilskuertal 33!

Herlevs referat fra kampen

OTTO MØNSTED KOLLEGIET - HERLEVKOLLEGIET --- 0 - 1

Ja, HeKos Røde Djævle gjorde det umulige. Bejlerne til guldet i 1. division i kollegieturneringen blev slået på eget græs af oprykkerne fra Herlev.

I en kampen der nemt kunne døbes "Davids kamp mod Goliat" var der fra første fløjt lagt op til en afklapsning af holdet der tidligere på året havde vist Herlevvitterne hvordan man vinder 13-1. Kaptajn Rune sagde så smukt inden kampen: "Det vigtigste i denne kamp er at vi kan gå fra banen med følelsen af at vi gjorde vores bedste", uden at nævne den forgangne uges søvnløse nætter der i stedet er blevet brugt til diverse taktiske oplæg. Og jeg skulle vist nok mene at samtlige spillere og medrejsende fans kan være meget tilfredse med indsatsen, for sikke en kamp.

Kampen blev spillet i perfekt vejr, på OMKernes pløjemark af en bane. Kave Scorede kampens enlige mål og blev folkehelt.

Jeg tror godt at jeg på vegne af "Tordenstøvle", "Jan Mølby" og "Bandana John" kan tillade mig at sige mange tak til vores fans der sørgede for en fantastisk stemning.

Rigtig godt gået drenge...

PS. Jeg glemte vist lige at nævne at Rasmus blev kampens spiller.

Seneste kampe

Otto Mønsteds seneste 5 kampe inden denne:

1 - 1 hjemme mod Bergsøe
6 - 1 hjemme mod Grønjord
2 - 2 hjemme mod Hjortespring
3 - 0 ude mod Ostenfeld
2 - 0 ude mod POP

Herlevs seneste 5 kampe inden denne:

2 - 1 hjemme mod Studentergaarden
3 - 2 ude mod Rebæk Søpark
2 - 2 ude mod DGK
5 - 2 ude mod Egmont
1 - 1 ude mod Nybrogaard
Carlsberg Sport logo