Kampinformationer om Nybrogaard - Egmont

Nybrogaard - Egmont

4 - 1

(2. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 18/4-2004 kl. 17:00

Spillested: Vadgård Skole

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger:

Resume

MinutHændelse
201 - 0: Scoring af Christiano (Nybrogaard)
251 - 1: Scoring af Anders "Aldi" Pall (Egmont)
282 - 1: Scoring af Christiano (Nybrogaard)
333 - 1: Scoring af Christiano (Nybrogaard)
704 - 1: Scoring af Snorri Arnason (Nybrogaard)

Deltagere

Nybrogaards referat fra kampen

Søndag d. 18/4 kl. 17:00 blev der på DTU’s baner fløjtet op til forårspremiere for Nybrogårds fodboldhold i kollegieturneringens 2. division. Dette års første modstander var Egmont kollegiet, der sidste år havde held til at besejre Nybrogård med hele 8-3.
Det var tydeligt fra starten af kampen at se, at hjemmeholdet var opsat på at få revanche. Der blev fightet godt over hele linjen, og Nybro viste i perioder udmærket kontraspil på en ellers meget ujævn bane. Der er i vinterpausen igennem de mange træninger lagt meget vægt på, at forbedre det defensive spil, hvilket i denne kamp lykkedes perfekt. Egmont havde stort set ikke en reel chance i hele kampen, selvom de havde den største boldbesiddelse. Nybrogård vist stor farlighed før pausen og var efter 20 minutters spil foran 2-0 på 2 mål af Christian H. Derefter kom Egmont i en kort periode tilbage i kampen, da Nybro’s captain Tore sikkert headede bolden ind bag en sagesløs nybro-keeper i målet efter en flot assist af en anden nybro spiller David til stillingen 2-1:-) Kort inden pausen øgede Nybro til 3-1 på endnu et mål af Christian H. Nybrogård kunne gå til pause med en flot og fortjent 3-1 føring, der sagtens kunne have været større.
Efter pausen fortsatte nybro spillestilen fra 1. halvleg med sikkert defensivt spil og hurtigt kontraspil. Egmont pressede i perioder, men var ikke rigtig farlige på noget tidspunkt, og der var aldrig reelt tvivl om kampens udfald. Efter en halv times spil sparkede Snorri bold i kassen til 4-1 efter et godt opspil. Kampen endte 4-1 til Nybrogård, som viste lovende takter igennem hele kampen. Der er ingen tvivl om at Nybrogård går et stort forår i møde.

Skrevet af Christian j16

Seneste kampe

Nybrogaards seneste 5 kampe inden denne:

3 - 0 hjemme mod Rebæk Søpark
0 - 3 ude mod DGK
3 - 8 ude mod Egmont
3 - 0 ude mod Viggo Jarl
1 - 1 hjemme mod Herlev

Egmonts seneste 5 kampe inden denne:

4 - 1 hjemme mod DGK
2 - 2 ude mod Viggo Jarl
8 - 3 hjemme mod Nybrogaard
2 - 5 hjemme mod Herlev
0 - 0 hjemme mod Studentergaarden
Carlsberg Sport logo