Kampinformationer om Lautrupgård - Nybrogaard

Lautrupgård - Nybrogaard

0 - 4

(2. Division Herre)

Kampstart: Søndag d. 26/9-2004 kl. 14:00

Spillested: DTUs baner

Dommer: Ubesat.

Bemærkninger: Flyttet til DTU's baner

Resume

MinutHændelse
130 - 1: Scoring af Kåre Flindt Jørgensen (Nybrogaard)
210 - 2: Scoring af Kåre Flindt Jørgensen (Nybrogaard)
260 - 3: Scoring af Christiano (Nybrogaard)
330 - 4: Scoring af Dennis C .Pedersen (Nybrogaard)

Deltagere

Nybrogaards referat fra kampen

Af frygt for at få klø af Nybrogaard har mange holdt valgt at melde afbud til vores kampe, og nøjes med et 3-0 nederlag. Derfor var Nybro meget opsatte på dagens kamp, da vi omsider kunne få lov at spille. Det skulle vise sig at det ikke blev helt så fedt.

Første halvleg startede med Nybro pres, og sådan fortsatte det hele halvlegen, på trods af at nybro fik to gange gult, og derfor spillede med 10 mand halvdelen af halvlegen. Først på en for sen tackling (ikke med vilje), og derefter hånd på bolden af bagerste man.

Kåre åbnede målfesten med et langskudsmål fra højrekanten efter han selv havde kæmpet sig fri. Derefter igen Kåre med et hovedstødsmål efter indlæg fra venstrekanten af Morten. Det tredje mål blev scoret af Christiano, og Dennis sluttede første halvleg af til 4-0. Første halvleg bød på mange flere chancer mod Lautrupgårds mål og kun en enkel halv chance mod Nybro som Rasmus så nemt som ingenting pillede ned med en hånd. På trods af at være i undertal sad Nybro fuldstændig på kampen. Derfor gik pausesnakken også ud på at vi ville op og vinde med rigtig mange mål, for at kunne sikre os førstepladsen i turneringen med bedst målscore... sådan skulle det ikke gå.

Anden halvleg startede med at Lautrupgård forsøgte at sætte tempoet lidt i vejret, dog uden at det lykkedes for dem. 3 minutter inde i anden halvleg fik christian en spilning ind i Lautrupgårds felt, hvor målmanden gik ud og fik tacklet ham. Desværre ramte Christians fod målmanden i hovedet i det de væltede, og hans øjenbryn flækkede. Det udviklede sig desværre til beskyldninger om hvorvidt Christian havde gjort det med vilje (det gjorde han ikke), hvorefter det hele endte med at Lautrupgårds mandskab forlod banen, med den besked at de ikke turde spille videre fordi de var bange for at det hele ville eskalere (og ende i slåskamp eller hvad?)

øhh.. de gav simpelthen op midt i kampen.. det har jeg sgu aldrig hørt om før. En ellers meget pænt spillet kamp endte desværre på den mest underlige måde jeg har været med til. På den måde lykkedes det Lautrupgård at forhindre den helt store afklapsning, kampen ville sandsynligvis være sluttet med 7-10 mål til Nybrogård.

Jeg håber Lautrupgård har pli nok til at trække sig fra turneringen, man kan da ikke have et hold med i turneringen der bare trækker sig midt i kampen fordi de er ved at tabe stort..

Afstemningen om første halvlegs bedste spiller endte med: Rasmus R 1, Søren 1, Tore 2, Thomas S 3, og første halvlegs spiller blev Kåre med 5 stemmer. Personligt syntes jeg at hele holdet gjorde en kanon indsats hele første halvleg.

Tak for halvlegen
Tore Linde

Seneste kampe

Lautrupgårds seneste 5 kampe inden denne:

0 - 3 ude mod DGK
1 - 5 ude mod Kampsax
0 - 3 hjemme mod Kampsax
3 - 0 hjemme mod Viggo Jarl
0 - 3 ude mod Studentergaarden

Nybrogaards seneste 5 kampe inden denne:

3 - 0 hjemme mod Viggo Jarl
4 - 1 hjemme mod Kampsax
3 - 0 hjemme mod Studentergaarden
2 - 0 ude mod William Demant
1 - 2 ude mod Kampsax
Carlsberg Sport logo