FAQ - ofte stillede spørgsmål
Emnegrupper: Generelt Spillere Trænere/holdansvarlige Dommere

Generelt

Hvem kan deltage i kollegieturneringen?

Alle kollegier er velkomne deltagere. Sæsonplanlægningen starter hvert år i februar-marts, så tilmeldinger skal - så vidt muligt - være turneringsledelsen i hænde inden. Små kollegier kan, om nødvendigt, tilmelde sig i par.(se reglerne)

Spillere

Jeg bor på et kollegie, som jeg kan se, deltager i turneringen. Hvordan kommer jeg med på holdet?

Udtagelsen af holdene på de enkelte kollegier varierer fra sted til sted. Som udgangspunkt bør du kontakte holdets kontaktperson. Kontaktdetaljer finder du under holdet, eller hos beboerrådet på dit kollegie.

Hvordan bliver man oprettet som spiller her på siden?

Kontakt din træner/holdansvarlige, og bed ham oprette dig som spiller. Hvis han indtaster din emailadresse, får du selv tilsendt login-oplysninger, så du kan ændre på din spillerinformation.

Jeg er oprettet som spiller på siden, men hvordan ændrer jeg oplysningerne om mig?

Du skal logge ind på siden ved brug af boksen til venstre. Hvis du ikke har modtaget login-oplysninger, bedes du underrette din træner/holdansvarlige og give ham din emailadresse. Efterfølgende burde oplysningerne blive tilsendt. I modsat fald kontaktes webmaster.

Trænere/holdansvarlige

Hvem formidler resultatet af en kamp?

Efter reglerne er det enten vinderholdet eller hjemmeholdet, men i praksis skal det første hold, der konstaterer at resultatet ikke er at finde her på siden, indtaste det efter login.

Jeg er ny træner/holdansvarlig på mit kollegie. Hvordan kan jeg rette holdoplysningerne her på siden?

Med sidens nuværende opbygning findes der et trænerlogin pr. hold. Så det nemmeste er, at du får loginoplysningerne fra den tidligere træner. Alternativt, kontakt webmaster (webmaster(snabel-a)kollegiefodbold.dk) og bed om et nyt. På siden er dine redigeringsmuligheder som træner/holdleder samlet under "Administrations"-menuen. Det er vigtigt at holde kontaktoplysninger ajour. Husk at give login videre når du fratræder posten igen.

Skal man gøre andet end at dukke op til kampene og indberette resultatet?

Som hjemmebanehold er det dit/jeres ansvar at arrangere kampen. Dvs. at i sidste ende er det dig/jer, der er ansvarlige for at der er styr på evt. banereservationer (afhængigt af hvordan det fungerer på det enkelte kollegie) og at der dukker en dommer op.

Jeg er ny træner/holdansvarlig på mit kollegie. Jeg er lidt nervøs - hvad skal jeg gøre?

Læs reglerne godt igennem. Mindre formelt, vil jeg sige, at de vigtigste pinde er: duk op til kampene (og sikr dig, at modstanderne gør det samme) - og vær sikker på at der kommer en dommer (eller hav en plan B).

Hvordan skaffer jeg dommere til kampene?

Der er tilknyttet en (beskeden) dommerpulje til turneringen. Du kan sætte dommerstatus på dine kampe til ubesat, og håbe på at der er en ledig dommer, som er interesseret. Efter login har du også mulighed for at se dommernes kontaktoplysninger.

Dommere

Jeg vil gerne dømme jeres kampe.

Du er meget velkommen! Du kan blive tilføjet dommerpuljen ved at kontakte turneringsledelsen.

Jeg er blevet oprettet som dommer. Hvordan kommer jeg til at dømme nogle kampe?

Du har sandsynligvis modtaget login-oplysninger på den mail. Login med disse oplysninger og under punktet Administration findes en kampliste, hvor du kan melde dig til at dømme ledige kampe.

Jeg synes der mangler et vigtigt spørgsmål/svar her!

OK. Så send det velformulerede spørgsmål til webmaster.


Fatal error: Call to undefined function db_connect() in /var/www/kollegiefodbold.dk/public_html/include/bottom_index.inc on line 2